сряда, 15 юли 2009 г.

ПАЛАЧИНКИ С КЕСТЕНИ


ПРОДУКТИ:
3 яйца
275 мл. вода или мляко
100 гр. подсладено пюре от кестени
100 гр. оризово брашно
100 гр. царевично брашно
1/ 2 ч. л. сол
1 ч. л. сода бикарбонат
5 грама захар

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Яйцата, пюрето от кестени, олиото и млекото се разбиват добре, след което се прибавят и останалите съставки. Сместа се оставя да престои няколко часа преди изпържването на палачинките, което се извършва по обичайния начин.

Значителен брой рецепти можете да откриете, посещавайки Celiac Disease & Gluten-Free Diet Support Page, или WEB страницата Best gluten-free recipes Там ще намерите и поднесени в достъпна форма отговори на Най- често ПоставянитеВъпроси отнасящи се до клиничните прояви на Целиакията, нейната диагноза и лечение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар