Продукти:
4 яйца
10 суп. лъж. захар
10 суп. лъж. безглутеново брашно
1 ванилия
мармалад
ядки
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване, добавя се по малко брашното и ванилията.
Разстила се върху пекарска хартия или подмазана правоъгълна тава.
Пече се на 140 градуса за около 30 минути (не се отваря) - до златиска коричка.
След изстиване се маже с мармалад или конфитюр (по-добре домашен), крем с масло или сметана със захар. Може и смлени ядки.
Завива се внимателно. Отгоре може да се украси със разстопен шоколад, пудра захар (домашно разбита) или сметана.
Ако искате да ви е кафяво рулото, добавете 2 с.лъж. какао.
петък, 18 март 2011 г.
Руло
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар