Кори - готови на Шер или
Корите като за баница:
Разбиват се 2 яйца, добавя се 1 кафена чашка вода, 1 ч.л. сол и достатъчно безгл. брашно за нелепкаво меко тестенце. Разточва се с точилката като се поръсва с брашно на тънка и малка кора.
Бланшират се корите за няколко минути във кипяща вода. Във намазнена форма за хляб се излива малко сос бешамел, ред кори, сос с запържена кайма, лук, домати и подправки, ред кори, сос бешамел и кашкавал, пак ред кори и така докато свършат сосовете и корите.
Най отгоре се полива пак със сос и се настъргва повече кашкавал.
Бистра Здравкова
петък, 1 април 2011 г.
Лазаня
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар